Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λέσβος Εκδήλωση

«Cocktail Εγχόρδων και άλλες μουσικές ιστορίες...», με το μουσικό σχήμα εγχόρδων String Demons

Κεντρική εικόνα
Περισσότερα

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου σας προσκαλεί στη μουσική παράσταση, με τίτλο: «Cocktail Εγχόρδων και άλλες μουσικές ιστορίες...», με το μουσικό σχήμα εγχόρδων String Demons, στο Διαβατικό Άνω Κάστρο Μυτιλήνης, την Τρίτη 1 Αυγούστου και ώρα 20:30.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0, με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου.

STRINGDEMONS

Cocktail Εγχόρδων και άλλες μουσικές ιστορίες...

Το μοναδικό στο είδος του σχήμα εγχόρδων StringDemons, των αδερφών Λυδίας και Κωνσταντίνου Μπουντούνη, συνδυάζει ετερόκλητα μουσικά στοιχεία και επιρροές με τρόπο ευφάνταστο και δημιουργικό, στην παράσταση «Λεωφόρος εγχόρδων».

Οι StringDemons έρχονται από μια πολύ πετυχημένη χρονιά παίζοντας live επί σκηνής και συμπρωταγωνιστώντας με την Ελένη Ράντου στην  μουσική παράσταση «Το πάρτυ της ζωής μου» αλλά και από την συμμετοχή τους στην παράσταση «Ραπουνζέλ χωρίς παραμύθι» του Ηλία Καρελλά, όπου έχουν γράψει την μουσική και τα τραγούδια που ερμηνεύουν επί σκηνής.

Η Λεωφόρος είναι ένας μεγάλος δρόμος που ενώνει διαφορετικά σημεία μίας πόλης. Έτσι, η Λεωφόρος Εγχόρδων είναι ένας μεγάλος δρόμος που ενώνει διαφορετικά σημεία της μουσικής, με ιδιαίτερο και απλό συνάμα τρόπο. Τραγούδια, ορχηστρικά, δικά τους όπως ο Άλφα (που το ερμήνευσε ο Χ. Θηβαίος), The ImmortalDoctorBreathe, διασκευές τους που έχουν αγαπηθεί αλλά και καινούργιες, σε έργα κλασικής, ροκ, παραδοσιακής μουσικής, IronMaidenVivaldiΧατζιδάκιΘεοδωράκη, πολυαγαπημένα τραγούδια Ελληνικά και ξένα παρουσιάζονται με την ανατρεπτική ματιά της μπάντας.

Με όχημα τα έγχορδα, τις φωνές, τα κρουστά, οικεία μα και ολοκαίνουργια ακούσματα, μας προσκαλούν να τους ακολουθήσουμε στη μουσική τους Λεωφόρο, σε όλα ανεξαιρέτως τα "χωράφια" της μουσικής, χωρίς ταμπέλες και στεγανά, σε μία συναυλία που έχει χαρακτηριστεί ως ''ζωντανή απόλαυση των αισθήσεων''.

Οι live εμφανίσεις τους σε Ελλάδα και εξωτερικό εκρηκτικές, χωρίς να χάνουν τη μαγεία και τον λυρισμό τους, ξεσηκώνουν μεγάλους και μικρούς, με την ατμόσφαιρα να γίνεται τουλάχιστον διονυσιακή όταν τα δάχτυλα τους ακουμπήσουν τα έγχορδα.

Είσοδος: ελεύθερη.

Ημέρες και ώρα
Εισιτήρια

Είσοδος Ελεύθερη

Αφίσα Εκδήλωσης

Άλλες Εκδηλώσεις

Άλλες Εκδηλώσεις