Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λέσβος Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Nέο εκπαιδευτικό προγραμμα "Μαγειρικές Ανησυχίες" στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μυτιλήνης

Εικόνα
Περισσότερα

Nέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα "Μαγειρικές Ανησυχίες" για την περιοδική αρχαιολογική έκθεση "Σειρήνιες Γεύσεις: Η Γαστρονομία στην Αρχαιότητα" εκδίδει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου με σκοπό να προσεγγίσει μαθητές των τελευταίων δύο τάξεων των Δημοτικών Σχολείων και των τριών τάξεων των Γυμνασίων της ν. Λέσβου με σκοπό να κατανοήσουν και να προσεγγίσουν την καθημερινή ζωή στην αρχαιότητα.

Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει έντυπο για τον εκπαιδευτικό, δάσκαλο ή καθηγητή, καθώς και έντυπο για τους μαθητές, σε μία ειδική συσκευασία δώρο που θα διανεμηθεί με τη νέα σχολική χρονιά προκειμένου να επισκεφθούν εκπαιδευτικοί και μαθητές από τον Σεπτέμβριο 2018 έως και τον Μάιο 2019 την περιοδική έκθεση στο ισόγειο του νέου κτηρίου του Αρχαιολογικού Μουσείου Μυτιλήνης.

Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνέταξε η αρχαιολόγος της ΕΦΑ Λέσβου, κα Δέσποινα Τσολάκη, η καλλιτεχνική επιμέλεια ήταν της γραφίστριας της ΕΦΑ Λέσβου κας Μαίρη Κοκκινοφόρου, ενώ ευαίσθητες πινελιές ζωγραφικής κόσμησαν τα έντυπα από τον ζωγράφο της ΕΦΑ Λέσβου κο Κώστα Ζιαμπάρα. Την γενική επιμέλεια είχε ο Προϊστάμενος της ΕΦΑ Λέσβου, Δρ Παύλος Τριανταφυλλίδης.

Άλλα Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Άλλα Εκπαιδευτικά Προγράμματα